MKF Patrice Pelser 34.mobiel
Aanbod

agile coaching en teamcoaching

Agile coaching aanbod

Freelance agile coach

Een opdracht waar naast het efficiënt en effectief maken van het agile werken ook oog en ruimte is voor het coachen op agile mindset & gedrag? Daar krijg ik energie van! Als freelance agile coach ben ik zo’n 3 tot 4 dagen per week voor jouw organisatie beschikbaar om het team zo optimaal mogelijk te begeleiden.

Losse agile teamworkshops

Waar kun je beter leren dan in je eigen omgeving met haar eigen dynamiek? Ik kom langs voor workshops gericht op agile werken, de agile mindset, of bijvoorbeeld samenwerking in teams. Benieuwd wat bij jouw organisatie en team past? Vooraf stemmen we samen af en maken we een programma op maat. Alles voor het hoogste rendement.

Agile: individuele trajecten

Wil je als lead, scrum master of product owner meer uit je agile-team én uit jezelf halen? In individuele coachingsessies begeleid ik je om de agile mindset & gedrag uit te dragen of om bijvoorbeeld eigenaarschap in het team te krijgen. Ik kijk met je mee en samen reflecteren we op je aanpak en werkwijze.

Teamcoaching aanbod

Teamcoachingstrajecten

Een teamcoachingstraject bestaat vaak uit een combinatie van on the job coaching, teamgesprekken, oefenen met nieuwe manieren van samenwerken en (indien nodig) individuele leiderschapscoaching gericht op het teamvraagstuk. Tijdens een intakegesprek voor een freelance opdracht onderzoeken we welke combinatie het beste bij jouw situatie past. Op basis hiervan maak ik een passend voorstel.

Losse teamworkshops

Tijdens een intakegesprek onderzoeken we de behoeften van het team. Waar loopt het team tegenaan, wat is de context, wat de gewenste situatie en hoe kunnen we daar komen? Bijvoorbeeld via een workshop om gedrags- en communicatiepatronen te herkennen, om teams helder en open te laten communiceren of via een workshop cultuurverschillen.

1-op-1-coaching

Teamleiders/managers die individuele coaching willen om hun team te versterken, zijn bij mij aan het juiste adres. We onderzoeken samen je leiderschapsstijl, kijken waar de knel- en verbeterpunten liggen en werken toe naar de ideale leiderschapsstijl die het optimale uit jouw team haalt rondom werkplezier en resultaten. Heb je specifieke wensen? Laten we die vooral bespreken!